Sukat äidille!


Martat kutovat tänä vuonna valtakunnallisena tempauksena sukat kaikille ensisynnyttäjille sekä adoption kautta äideiksi tuleville. Aitoosta lähti nyt toukokuussa ensimmäinen sukkalähetys piirin toimistolle ja sieltä edelleen kätilöille jaettavaksi TAYSin osaston äideille. Me täällä Aitoossa olemme käyttäneet tätä sukkaideaa jo aikaisemminkin muistamalla oman kylän äitejä lämpöisellä marttapaketilla. Mutta nyt sairaalaan lähti 39 paria toinen toistaan ihanampia sukkia. Lämmin kiitos kaikille sukkatalkoisiin jo nyt osallistuneille sekä lankoja lahjoittaneille! Työ jatkuu!

"Vuonna 2019 Marttaliitto ja Marthaförbundet täyttävät 120 vuotta. Myös Kätilöliitto juhlii samana vuonna 100-vuotista taivaltaan. Yhteisen juhlavuoden kunniaksi toteutamme yhteistyössä Sukat äidille -tempauksen.
Sukat äidille on vuonna 2019 toteutettava juhlavuoden tempaus, jonka aikana järjestöt lahjoittavat ensimmäisen lapsensa synnyttäneelle ja adoption kautta äidiksi tulevalle villasukat. Villasukkien avulla osoitamme ensisynnyttäjille tukemme ja kerromme välittävästä ja arvokkaasta työstämme.
Kutsumme martat, marthat, kätilöt sekä muut innokkaat vapaaehtoiset tekemään erilaisia ja eri tekniikoilla tehtyjä villasukkia uusille äideille vuoden 2019 aikana. Tervetuloa mukaan!"

 Lisätietoa: Sukat äidille







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti